Tryk

Character Publishing er et forlag, der er orienteret i retning af computerspil og underholdning. Vores målsætning er gøre alle de gode historier i og om spilbranchen alment tilgængelige og udbrede kendskabet til computerspil – også til alle dem, der ikke spiller.

Vores primære udgivelse er spilmagasinet Gameplay, som hver måned præsenterer de væsentligste nyheder og historier fra spilverdenen for vores læsere. Ud over de store internationale emner fokuserer Gameplay også specifikt på den danske spilbranche og alle de folk, firmaer, muligheder og idéer, den rummer.

Character Publishing driver Gameplays webside (http://www.gameplay-online.dk/) samt legetøjssiden http://www.skalvilege.nu, hvor du som legetøjsbegejstret forbruger bliver ført rundt i de mange forskellige legeuniverser og -produkter, der er på markedet i dag.

Vi udgiver ligeledes bøger og e-bøger om spil og spilbranchen. Vi udgiver flere af vores større artikler fra magasinet som e-singler og udgiver både egenproducerede og udenlandske bøger om branchen.